|  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  SLÄPP IN MER LJUS I DITT HUS!

Vi säljer nya fönster till alla sorters hus. Välj dina fönster ur ett fullständigt sortiment, så att du verkligen får fönster som passar dig och ditt hus. Och ta hjälp av oss på KW Husprodukter vi ger dig all experthjälp du behöver, från fönsterval och ROT-avdrag till spröjs och själva fönsterbytet.

Kontakta oss så kommer vi hem och mäter på dina fönster och lämnar en offert !  Välkommen

 

Nya fönster för alla sorters hus.

Vår fabrik gör fönster till både nya och gamla hus. Till dig som antingen bygger nytt eller renoverar ett hus. Eller till dig som helt enkelt vill uppgradera ditt hus med mer energisnåla, nya fönster.

Hjälp att hitta rätt fönster.

Hos oss hittar du antagligen marknadens mest heltäckande sortiment av fönster, fönsterdörrar och skjutpartier. Vi lagerför de flesta storlekar, annars tillverkar vi nya fönster med dina mått på beställning. För att dina nya fönster ska passa stilen på ditt hus kan du utforma dem med olika tillval som bågposter och spröjs. Använd vår fönsterväljare och checklista för att hitta rätt fönster.

Svensktillverkad kvalitet.

Även om dina nya fönster tål att fundera över, är det ett beslut som du måste ta direkt. Bestäm dig för fönster med stomme av riktigt trä. Det har vi gjort. Trä är fortfarande det bästa materialet för svenska fönster. Vi bygger dem av omsorgsfullt utvald furu, som impregneras och målas med ett bra färgsystem som fäster och skyddar.

Fönster för framtiden.

Träfönster blir ännu bättre med skyddande profiler av aluminium på utsidan. Våra 3-glasfönster med aluminium har en traditionell profil som är unik och väl anpassad även för äldre hus. Du får nya fönster som behåller värmen inomhus, sparar energi och kräver minimalt underhåll – en bra affär.

Bättre än gamla fönster.

Du som vill ha kittfalsade fönster med glasdelande spröjs kan istället välja våra 2+1 kopplade kulturfönster. De har en inre värmeisolerande 2-glasruta som sparar energi, men är i övrigt nya fönster med en helt traditionell konstruktion.

 

Outlines sortiment utgår från fyra grundmodeller av fönster. Så här behandlas konstruktionen för att bli vackra och slitstarka träfönster:

3-glas träfönster

Utsatt trä är vacuumimpregnerad. Impregneringen bidrar ett gott skydd mot röta. Efter impregnering målas fönstren med tre lager vit, högvärdig 2-komponents färg.
På dessa träfönster lämnas 10 års garanti – med aluminium på utsidan levereras fönstren med en 10-årig garanti mot röta.

2-glas träfönster

Även i dessa fönster är utsatta virkesdelar vacuumimpregnerade. Impregneringen ger ett gott rötskydd. Efter impregneringen målas fönstret med en 2-komponents vattenbaserad grundfärg, och en 1-komponents vattenbaserad toppfärg. Fönstren har 5 års garanti.

2+1-glas träfönster

Här är utsatt trä doppimpregnerat med impregneringsvätska. Efter impregneringen målas fönstret två gånger med en 2-komponents vattenbaserad grundfärg och en gång med1-komponents vattenbaserad toppfärg. Garanti i 5 år.

1+1-glas fönster

Fönstret målas med en 2-komponents vattenbaserad grundfärg, och en 1-komponents vattenbaserad toppfärg. På dessa träfönster lämnar vi 2 års garanti.